Salut, ecologia, circularitat, descarbonització són termes que són a l’agenda d’avui, i que semblen ben allunyats del món de la construcció. I cada cop més sabem que això ha de deixar de ser així si volem que hi hagi un planeta habitable en un futur.

Per això treballar per fer créixer la bioconstrucció com una de les millors formes de combatre un model que cada cop més gent veu insostenible, és un dels nostres motors. I fer-ho treballant amb xarxa amb d’altres, una cosa que ens ha definit des d’un bon inici.

Amb la creació del Gremi de la bioconstrucció de Catalunya creiem que se’ns obren moltes possibilitats en aquesta línia.

Durant la primavera passada es va constituir formalment el Gremi com a entitat jurídica, i nosaltres vam acceptar el repte d’estar en la junta que hi donarà un primer impuls.

Un primer impuls que passa, entre altres coses, per ajuntar forces de tots aquells que se senten identificats amb els seus principis i objectius que podeu consultar a la pàgina del Gremi.

Per ajuntar forces dels professionals i les empreses del sector, però on també poden tenir cabuda aquelles persones que hi tenen interès i s’identifiquen amb els objectius encara que la seva relació amb la bioconstrucció no sigui estrictament professional. Molts dels nostres alumnes segur que s’hi sentiran identificats.

Si voleu, ja us hi podeu adherir. L’adhesió per al 2023 és gratuïta. Ben aviat podreu consultar les condicions econòmiques i les quotes per a 2024, on s’han tingut en compte tots els perfils de possibles interessats.

Xavier Ventura

 

Uneix-te a la llista d'espera Us informarem quan obrim el nostre proper curs