Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres!

En compliment amb la nova Llei de Protecció de Dades (RGDP) si us plau llegeix i confirma que acceptes la política de privadesa.

Email

Telèfon de contacte:

Martí Ferrer tel. 611 833 350

Horari de d’atenció, dilluns i divendres de 9 h a 14 h, dijous i dissabte de 15 h a 20 h.

Segueix-nos

Visita’ns!
Escola Taller de Bioconstrucció
C/ La Roureda, 5-7
17172. Les Planes d’Hostoles (Girona)

F.A.Q.

Cal tenir experiència prèvia per asistir als cursos?

No és necessària cap experiència prèvia. Els nostres cursos estan dissenyats per a persones de tots els nivells d’experiència, des de principiants fins a aquells amb coneixements previs en bioconstrucció. Adaptarem les lliçons per satisfer les teves necessitats.

Queden places al curs que m’interessa?

Per conèixer la disponibilitat actual dels cursos, et recomanem que ens contactis directament a través del nostre formulari de contacte o trucant al número de telèfon indicat a la pàgina de contacte.

Quins descomptes ofereix l’Escola Orígens

Oferim diversos tipus de descomptes, incloent descomptes per a estudiants, membres de determinades organitzacions i inscripcions anticipades. Assegura’t de consultar la pàgina de cada curs per a més informació sobre els descomptes disponibles.

Es podria realitzar unicament una part de la formació?

La majoria dels nostres cursos estan dissenyats per ser seguits de manera completa, ja que cada part de la formació té un paper important en el teu aprenentatge. No obstant això, algunes excepcions podrien ser possibles. Si tens dubtes sobre això, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres.

Es pot fraccionar el pagament d’un curs?

Sí, oferim opcions de pagament fraccionat per a la majoria dels nostres cursos. Això t’ajudarà a fer més accessible la participació als cursos que t’interessen.

Quin tipus d’acompañament puc portar al curs?

Depenent del curs, podríem permetre algun tipus d’acompanyament. Si tens interès en això, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres amb antelació per assegurar-te que podem acomodar-ho adequadament.

Com es pot arribar a l’escola?

Proporcionem instruccions detallades a la pàgina de contacte de la nostra web. Trobaràs informació sobre com arribar a les nostres instal·lacions mitjançant transport públic o vehicle privat.

Quina es l’edat mínima per poder fer un curs?

L’edat mínima pot variar segons el curs. En general, els cursos estan oberts per a persones majors de 18 anys. No obstant això, també oferim opcions per a adolescents en alguns casos. Si tens interès en un curs per a menors d’edat, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

Dubtes sobre l’allotjaments i els àpats

Els allotjaments i els apats no entren dins del preu del curs. Proporcionem informació sobre opcions d’allotjament properes a la nostra escola i sobre les opcions d’àpats disponibles durant els cursos. L’escola posa a disposició la cuina, amb nevera, cuina, estris de cuina, vaixella, pels alumnes. Pots trobar aquesta informació a la pàgina de cada curs o posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més detalls.

Hi ha facilitat per trobar aparcament?

Sí, davant l’escola i pels voltants pots trobar aparcament per estacionar amb comoditat durant el temps que assisteixis als cursos. A més, proporcionarem indicacions clares i un mapa per ajudar-te a trobar l’aparcament quan arribis.
Uneix-te a la llista d'espera Us informarem quan obrim el nostre proper curs