Política de privadesa

 • Qui som?

Identitat: ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció – NIF: G55163315
Adreça postal: Carrer Roureda 5-7 – 17172 – Les Planes d’Hostoles – GIRONA
Telèfon: 615 968 316
Correu electrònic: info@escolaorigens.com

 • Quines dades personals recollim i per què?

Et fem saber que a partir del 25 de maig seguirem protegint les teves dades d’acord amb el nou reglament de la normativa europea. És important que tinguis en compte que:

 1. L’associació ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció és la Responsable del Tractament de les teves dades personals.
 2. La finalitat del tractament de les dades personals és:
  • La difusió de l’activitat formativa d´ORÍGENS amb l’objectiu de promoure i fomentar la bioconstrucció a través de cursos, tallers, jornades tècniques, postgraus, màsters, etc.
 3. Tal com preveu la normativa en qualsevol moment pots  exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat.
 4. Atès que utilitzem la plataforma de Sendinblue per a les comunicacions, les teves dades estan ubicades a tercers països.

 

 • Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de realitzar l’enviament de comunicacions comercials a base a l’interès demostrat sobre la nostra activitat formativa.

 • Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació entre ORÍGENS i l’interessat, i si s’escau, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

 • Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
• Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre les nostres activitats formatives i de divulgació sobre la base de sol•licituds PRÈVIES mantingudes amb el responsable del tractament.

 • Quins són els seus drets quan ens facilita les seves informació?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol•licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol•licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
En determinades circumstàncies, els interessats podran sol•licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament
Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

 • Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem a ORÍGENS Escola Taller de Bioconstrucció procedeixen del propi interessat
Les categories de dades que es tracten són:
• Dades identificatives.
• Adreces postals i electròniques.
• Números de telefon.
No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Quant de temps retenim les dades?

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades?

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades?

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Uneix-te a la llista d'espera Us informarem quan obrim el nostre proper curs